Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms.
Betalning kan göras via PayPal eller mot postförskott.

För att handla i denna webshop måste man vara 18 år eller ha målsmans tillstånd.

Du har rätt till öppet köp i 14 dagar. Kontakta mig på info@helenskolling.se innan du skickar tillbaka något! Produkten ska vara oanvänd och oskadad och återsändas i sin originalförpackning.
Du betalar returportot. När jag har godkänt returen återbetalas den (förutom returportot) så snart som möjligt till det konto du uppgivit.
Jag löser inte ut returer mot postförskott eller efterkrav.

Du har rätt att byta en vara inom 14 dagar från det att du fått din leverans. Kontakta mig på info@helenaskolling.se innan du skickar tillbaka något! Den oanvända, oskadade varan återsänds i originalförpackning och du betalar returportot.
När jag godkänt returen skickas bytesvaran till dig. Väljer du att byta till en helt annan produkt får du stå för den nya varans porto och ev. mellanskillnad. Är den nya varan billigare återbetalar jag dig till det konto du angett.
Varor som återsänds mot postförskott eller efterkrav löser jag ej ut.

Om du av någon anledning inte är nöjd med din vara får du naturligtvis returnera den och få pengarna återbetalda till det konto du angett. Meddela mig först på info@helenaskolling.se ditt namn, ordernummer och vad felet gäller. Reklamation ska ske inom 14 dagar från det att du fått leveransen.
OBS:
Färgåtergivningen på stenar kan variera på olika skärmar och är inte skäl för reklamation. Hör av dig om du har frågor angående färg.
Varor som återsänds mot postförskott eller efterkrav löser vi ej ut.

Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast till posten eller utlämningsstället. Gäller det skada som inte uppstått i frakten kontakta mig på info@helenaskolling.se så snart som möjligt.

Alla kunduppgifter hanteras konfidentiellt. Jag lämnar inte ut någon information till utomstående. Ingen utanför företaget har tillgång till uppgifterna.
Vill du plockas bort ur mitt kundregister så meddela info@helenaskolling.se

Skickas alltid som rekommenderat brev (63 kr) alternativt mot postförskott och då tillkommer postförskottsavgiften. På ordrar över 3000 kr bjuder jag på frakten. Jag skickar med posten.

Vi tillämpar konsumentköpslagen. Här hittar du information: www.konsumentverket.se

Hittar du inte informationen du söker så hör av dig till info@helenaskolling.se så hjälper jag dig så snart jag kan.